Opinie naszych klientów

W sklepie 1001dekoracji.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy za poświęcony czas.
Autor:
Twoja opinia:
Szybka obsługa, sprawna zmiana adresu dostawy - bardzo dziękuję za pomoc!
AniaT, 2017-06-14 14:45
Córeczka zachwycona urodzinkami z motywem Pszczółki. Dodatki piękne, starannie zapakowane. Szybka dostawa pozwoliła mi przygotować dla córki wyjątkowe urodziny!
Zuzanna, 2017-06-13 13:00
Szybka dostawa, dekoracje urodzinowe prezentowały się przepięknie! Dzieciaki szalały z czapeczkami, aż miło było popatrzeć, bardzo polecam! :)
Maria, 2017-06-12 11:44
Naprawde duzy wybor balonow na urodzinki, ceny przystepne
Joanna Hoffmann, 2017-06-02 13:31
Super sklep, bardzo duży wybór produktów. Baloniki mocne i kolorowe, wytrzymały wszystkie urodzinowe zabawy. Przesyłka też szybko i sprawnie.
Joasia, 2017-05-31 11:08
Biedronka była hitem urodzinowym mojej córki. Wszystkie dziewczynki były zachwycone! Pozdrawiam serdecznie Panią Gosię z infolinii- super sprawna pomoc!
Malwina Roszkiewicz, 2017-05-29 11:05
Śliczne ozdóbki w kropki z biedronką, bardzo spodobały się córce. Na pewno coś jeszcze zamówię!
Monika, 2017-05-19 10:14
Bardzo ładne dekoracje z kolekcji Pszczółka. Dobrze wykonane, zadbane szczegóły. Stół prezentował się naprawdę wyjątkowo. Przesyłka bez zastrzeżeń.
Klaudia Grzeszka, 2017-05-04 12:17
Jestem bardzo zadowolona z zamówionych dekoracji na chrzest synka. Były starannie wykonane i zapakowane. Zamówienie zrealizowane ekspresowo. Polecam.
Patrycja, 2017-04-17 21:23
córa wymarzyła sobie urodziny w różowym kolorze a'la księżniczka.. Wykorzystałam dekoracje do pokoju różowe kule puszyste, różowe rozety i dekoracje ze słodkiego barku. córka przeszczęśliwa!! Przesyłka dotarła szybko, wszystko w porządku!
dagmara.siedlicka@interia.pl, 2017-04-12 12:20
Zamówiłam śliczne Balony w kropki i wstążkę niebieską i różową, piękne.... :-)
Sandra, 2017-04-11 12:00
witam przesyłka ekspresowa towar najwyższej jakość polecam kontakt ze sprzedającym rewelacyjny polecam ten sklep
anna sęk ania_0329@o3.pl, 2017-04-10 18:45
Długo szukałam dodatków na chrzciny mojego synka aż w końcu znalazłam ten sklep i jestem teraz bardzo szczęśliwa z dostarczonej mi dzisiaj paczki:) Wszystko zostało profesjonalnie wykonane i zapakowane. Kolory jak na zdjęciach. Bardzo dziękuję za szybką realizację.
Beata Ambrozik, 2017-04-07 20:47
Kolekcja Samolocik zachwyca i na obrazkach i w rzeczywistości. Naprawdę ładne dekoracje, super kolorki!
Hania Orzechowska, 2017-04-04 15:39
Bardzo fajny sklep i szybka przesyłka, duży wybór kolorów. :-)
S.Grzebczyk, 2017-03-27 12:26
zamówiłam różowe rzeczy z roczku ze zwierzątkami. wyglądają ładniej niż na zdjęciach i mają bardzo ładne kolory!
iza, 2017-03-23 08:27
Towar zgodny z opisem i szybka przesyłka kurierem. Wszystko w porządku.
Marta Janiak, 2017-03-21 09:55
Kulki wiszące są naprawdę ładne. Proste w składaniu, ładne, delikatne kolory. Córce bardzo się podobają. :-)
SP, 2017-03-15 08:14
zrobilam łaczne przyjęcie urodzinowe dla corek, jak zobaczyly spodniczki biedronki i pszczólki to usmiech od ucha do ucha, opaski tez super
daria k, 2017-03-09 14:34
Zamówiłam dla Michałka dużo rzeczy z kolekcji "Samolocik", prezentują się naprawdę ładnie, a mały jest zachwycony. Super pomysł z wiszącymi chmurkami i samolocikiem :-)!!
Marysia Ciesiółka, 2017-03-07 08:15
Paczka przyszła szybko i dobrze zapakowana; wszystko ok, polecam
Anna L., 2017-03-02 15:29
nigdy nie widziałam tylu ładnych kolekcji w jednym miejscu, super, że jest ta kategoria urodziny i dużo nowych produktów, sklep się rozwija
Anonim, 2017-02-28 14:24
Puszyste kule są prześliczne!!! Dziękuję!
Aneta, 2017-02-27 15:35
lampki dekoracyjne cotton balls śliczne na pewno domówię jeszcze kolejne do pokoju dla syna tylko niebieskie
Małgorzata Gierszewicz, 2017-02-27 10:27
bardzo długo szukałam dodatków na urodzinki i nigdzie nie znalazłam tka ładnych i w tak niskich cenach. dziękuję za szybką przesyłkę i pomoc
Janina Ogórek, 2016-12-30 15:45
Koszyk
Koszyk jest pusty