Opinie naszych klientów

W sklepie 1001dekoracji.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy za poświęcony czas.
Autor:
Twoja opinia:
bardzo ładne dekoracje, jestem zachwycona, a moja córka chyba jeszcze bardziej! Bardzo dziękuję za szybką realizację!
Malwina, 2016-12-13 12:53
paczka dotarła do mnie już na drugi dzień, wszystko super zapakowane i zabezpieczone, towar zgodny z opisem. polecam.
joannaT, 2016-12-07 09:39
Polecam wszystkim mamom, które chcą by przyjęcie dla dzieciaków się udało - wszystko przecudne, ładniejsze niż na zdjęciach!
Gaba, 2016-12-01 13:42
chciałam zrobić niespodziankę na urodziny wnuczki i udało się - wszystko jest przepiękne, aż chciałoby się kupić wszytko :) przesyłka dotarła szybko.
Lucyna, 2016-11-30 09:49
córeczka jest zachwycona rzeczami, które właśnie do nas dotarły - jej przyjęcie urodzinowe na pewno się uda :) dziękuję za szybką realizację zamówienia.
Malwina, 2016-11-28 15:19
Wszystko przyszło bardzo szybko - już na drugi dzień od złożenia zamówienia! Wszystko jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach!
Kate, 2016-11-25 14:40
Wszystko w jednym miejscu - bardzo wygodnie robi się tu zakupy :) Dekoracje na urodzinki fantastyczne, polecam!
Jagoda, 2016-11-24 12:21
Bardzo się cieszę, że trafiłam na ten sklep. Miła obsługa, Pani odpowiadała na wszystkie pytania. Dodatki super, polecam!
iza, 2016-11-22 08:12
Witam,
produkty są przepiękne, jako młoda mama chciałam udekorować pokój dziecka w niebanalny sposób i dzięki Waszym produktom udało mi się to zrobić. Polecam każdej mamie:)
Szczęśliwa Mama, 2016-11-21 15:25
dekoracje na roczek synka przecudne! Nie mogę się doczekać aż wykorzystam wszystko na przyjęciu... Przesyłka dotarła szybko i w całości :)
Pati S., 2016-11-21 15:22
super dodatki i szybka wysyłka. rzeczy takie jak na zdjęciach. polecam
Marysia, 2016-11-02 15:45
Duży wybór, konkurencyjne ceny i co najważniejsze mnóstwo przydatnych rzeczy w jednym miejscu. Paczkę otrzymałam już po 3 dniach od zamówienia. Dziękuję!
ania, 2016-09-15 12:13
przepiękne dodatki dla dziecka! znalazłam tutaj wszystko, co potrzebne do zorganizowania naprawdę fantastycznych urodzinek. szybka wysyłka. z czystym sumieniem polecam wszystkim mamom :)
Magda Barzych, 2016-08-09 15:44
Zakupiłam szklaną choinkę i potwierdzam: jest cudna !! Dziękuję Pani z infolinii że mi doradziła. Będę polecać i pewnie jeszcze sama coś kupię :)
Agnieszka, 2015-10-30 08:27
Wszystkim POLECAM ,towar bardzo dobry, szybka wysyłka , rzetelność nawet przy drobnych kłopotach .Sklep godny zaufania ,jesteśmy bardzo zadowoleni, pozdrawiamy . Robert SZ .
Robert ., 2015-05-08 19:29
Polecam. 100% satysfakcji.
Jowita, 2015-05-06 17:47
Towar w 100% zgodny z opisem.Bezpieczna iszybka przesyłka. POLECAM.
Ewelina, 2015-04-29 14:52
Przesyłka dotarła do mnie naprawdę błyskawicznie. Towar zgodny z zamówieniem. Serdecznie polecam tego sprzedawcę i dziękuje.Życzę sukcesów.
Bożena, 2015-04-26 09:37
Bardzo polecam ten sklep,wszystko zgodnie z opisem,dobrze zapakowane,towar pierwsza klasa,profesjonalna obsługa,dziękuję
Monika Bełej, 2015-04-21 18:29
Gorąco polecam ten sklep. Bardzo szybko zrealizowane zamówienie.
Magdalena, 2015-04-21 18:03
Wszytko w expresowym tempie,zamówione artykuły dobrej jakości. Polecam ten sklep.
Halina, 2015-04-17 18:01
Gorąco polecam
Agnieszka, 2015-04-17 13:14
Szybko, sprawnie w 100% zadowolona z zakupów :)
kasiag, 2015-04-14 14:15
Polecam w 100%. Wszystko przebieglo szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem Jestem bardzo zadowolona z dekoracji komunijnych
Lidia, 2015-04-13 18:36
Wszystko zgodne z opisem. Wysyłka szybka, towar dobrej jakości.
julbet.l@buziaczek.pl, 2015-04-13 15:40
Koszyk
Koszyk jest pusty