Opinie naszych klientów

W sklepie 1001dekoracji.pl szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu, produktów oraz współpracy z nami. Dziękujemy za poświęcony czas.
Autor:
Twoja opinia:
Byłam zdziwiona tak szybkim dostarczeniem mojego zamówienia. Super!!! Do tego estetyczna przesyłka- wszystkim gorąco polecam.
Elżbieta, 2015-03-30 21:22
Dziekuje bardzo za bardzo mila obsluge.Z zakupow komunijnych jestem bardzo zadowolona,i za szybka przesylke do Niemiec tez dziekuje.Polecam serdecznie zakupy u Panstwa.
Monika, 2015-03-21 23:01
Polecam w 100% wszystko przebiegło miło szybko i sprawnie.A DEKORACJE KOMUNIJNE REWELACJA
Bartłomiej, 2015-03-20 14:14
Wszystkim gorąco polecam. Towar 1 klasa, wszystko wygląda tak jak na obrazku. Szybka wysyłka no i oczywiście rewelacyjnie opakowany towar. Dekoracje komunijne rewelacja.
Agnieszka, 2015-02-18 15:23
Wszystkim polecam ten sklep. Wszystkie produkty jak na obrazku. Szybka wysyłka i wszystkie produkty bardzo starannie zapakowane. Ogólnie rewelacja.
Agnieszka, 2015-02-18 15:10
Polecam sklep, miło mnie zaskoczył. Dostarczenie zamówienia nastąpiło błyskawicznie, ponadto bardzo miła obsługa przez telefon.
Dominika, 2015-02-16 07:57
Towar zgodny z opisem i bezpiecznie zapakowany. Dostawa błyskawiczna.POLECAM.
Marlena K., 2015-02-03 11:11
Sprawnie szybko polecam
Daniel, 2014-05-26 09:31
Polecam w 100% wszystko przebiegło miło szybko i sprawnie a dekoracje komunijne rewelacja!!!
Joanna, 2014-05-15 21:48
Polecam w 100% wszystko przebiegło miło szybko i sprawnie.A DEKORACJE KOMUNIJNE REWELACJA
Joanna, 2014-05-15 21:44
Bardzo miła i profesjonalna obsługa
Dominika, 2014-05-12 15:42
Zrobiłam w tym sklepie bardzo udane zakupy,towar zgodny z opisem,wszystkie rzeczy które zamówiłam były starannie i bezpiecznie zapakowane.Kontakt z obsługą również bardzo pozytywny.Dziękuję za udane zakupy, a wszystkim internautom serdecznie polecam zakupy w tym sklepie
Helena Kovacik, 2014-05-10 21:42
Genialnie!:)Jeszcze nigdy tak szybko od zamówienia nie dostałam paczki:)Bardzo się cieszę;)Pozdrawiam;)
Sylwia H., 2014-05-07 13:30
Towar zgodny z opisem. Zamówienie dostarczone w ciągu 48 godzin. Polecam!
Joanna, 2014-05-07 13:26
Bardzo szybka realizacja zamowienia.tempo expresowe.to co zamowilam zgodne z opisem.wlasciwie to wszystko na 5.polecam
gosia, 2014-05-02 17:46
Polecam 1001 dekoracji.Zakupy zrobione szybko sprawnie a produkty ze sklepu są zgodne z opisem. Dziękuję bardzo:)
Anna Gryfino, 2014-05-01 19:57
Polecam, jestem bardzo zadowolona :)
barbaras, 2014-04-26 21:23
Polecam serdecznie,miła obsługa i szybka wysyłka.
monika6870, 2014-04-23 07:31
Szybko zgodnie z opisem rewelacja . Jestem bardzo zadowolona polecam zakupy u tego sprzedawcy. Dziękuje Iza
Izabela, 2014-04-16 13:46
Dzisiaj otrzymałam przesylke za granice kraju, bardzo szybko i zgodnie z zamówieniem. Towar zapakowany tak ze szklo nie uleglo uszkodzeniu. Towar wysokiej jakości. Jestem bardzo zadowolona z dekoracji komunijnych ZŁOTY ANIOŁ. Polecam
Katarzyna, 2014-04-15 14:55
Sprawnie szybko polecam
justyna, 2014-04-12 12:36
Wszystko przebiegło sprawnie szybka wysylka
Paula, 2014-04-11 09:00
Dziękuję za bardzo udane zakupy!
Super szybko i wyjątkowo sprawnie!
Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona!
Monika, 2014-04-11 00:39
wszystko ok, polecam w 100%
Weronika, 2014-03-31 13:53
wszystko przebieglo szybko i sprawnie a towar rewelacja polecam w 100% :)
RoLkA, 2014-03-28 15:30
Koszyk
Koszyk jest pusty